Tapahtumat, retket ja matkat 2022...


Tulevia


Omia, Eläkeläiset ry:n ja Elry:n Keski-Suomen aluejärjestön yms tapahtumia:Omat Nettitreffit - koulutusta kuvien käsittelyyn ja älypuhelimien käyttöön suunnitteilla.Menneitä tapahtumia 1.1.2022 lukien


8.3.2022 Kansainvälisen Naistenpäivän juhla
Jyväskylän eläkeläisten järjestämänä Sepänkeskuksessa. Ohjelmassa meidänkin jäseniä esiintymässä ja myös juhlassa muuten mukana.


16.3.2022 Aluejärjestön pilkkikisat Kuuhankavedellä.

Saarijärven teatterissa Päällystakki-näytelmää katsomassa 10.4.2022 linja-autollinen väkeämme. Näytäntökin oli loppuunmyyty.
Ruokailu Ruustinnassa.


14.5.2022 Lapin taikaa konsertti Suolahtisalissa. Katso lisää.


15.-20.5.2022 ryhmämme osallistui tuetulle vertaistuki-Solarislomalle Leppävirran Vesileppiksessä . Uusia ideoita toimintaan, omaa hyvinvointia parantavia hoitoja, testejä ja keho+aivojumpaa. Kuvia katsottavissa.


24.5.2022 Aluejärjestön luonto/liikuntapäivän retki Leivonmäen kansallispuistoon. Pari bussillista pirteitä eläkeläisiä patikoi kukin itselleen sopivan lenkin ja lopuksi tietysti paistoimme makkarat. Katso kuvia albumissa.


Ti 31.5.2022 Kevätkauden päättäjäiset, ulkoiluretki Harisen laavulle. Kuvia katsottavissa


15.6.2022 Eläkeläiset ry:n Keski-Suomen Aluejärjestön kesäjuhla Hankasalmen lomakeskus Revontulessa. Juhlaluento Turun yliopiston yleislääketieteen emeritaprofessori Sirkka-Liisa Kivelä. Kulttuuriohjelmaa: laulukuoro Iltatähdet, Säynätsalon Muijat, runonlausuntaa Kalervo Virta, tanssiesitys, tarinankerrontaa, arpajaiset, yhteislaulua.
Katso kuvia.

Tiistaina 28.6.2022 klo 10 vastatalkoot Väinön pihapiirissä. Katso kuvia.
Paahtava helle tai ötökät eivät haitanneet ilmavassa piharakennuksessa. Ihana kesäpäivä!


2.7.2022 kävimme Karstulan teatterissa: näytös Yllätysvieraita, museokierros Wanhat Wehkeet ja ateria noutopöydästä. Helle ei haitannut ja muutenkin reissu sujui oikein mukavasti. Kiitokset matkavastaavalle ja mukana olleille. Jokunen kuva albumissa.

Teatteriretki Kartano Kievariin su 31.7.2022 klo 15
Teatteri Eurooppa Neljän "Simpauttaja".
Hyvä ruoka ja hauska näytelmä mukavan kyydin kera. Kyllä taas kelpaa syksyn tapahtumia odotella.


13.-14.9.2022 Kulje kanssain risteily Baltic Queenilla. Kävimme eläkepoliittista keskustelua Kaija Kallisen, Kalevi Kivistön ja Matti Huutolan johdolla. Ohjelmaa oli runsaasti ja kaikki löytivät mieleistään. Me laukaalaiset, vaajakoskelaiset ja suolahtelaiset menimme yhteisellä kyydillä risteilylle. Katso Eläkeläiset ry:n sivulta ja seuraavasta Eläkeläinen lehdestä nro 5 14.10.2022 lisää risteilyn tunnelmista.

15.11.2022 vietimme omat pikkujoulut Tupaswillassa.
Nautimme joulupöydän antimista.
Satu ja Arto Rantanen esittivät jouluista ohjelmaa ja
Paula luki runotarinan.
Monipuoliset arpajaiset runsain palkinnoin.
Lopuksi yhteislaulua ja Tuijan kyydillä kotiin.
Kuviakin löytyy albumistamme.
Iso kiitos matkavastaavalle ja muille juhlan mahdollistajille sekä kaikille juhlaan osallistuneille.